vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 07. 05.

sport

18955

#Kerékpár

hozzászólás

A 10 legdrágább széria kerékpár a világon

A kerékpár fontos és sportos közlekedési eszköz, de egyik másik igen drága is tud lenni. Mutatjuk miért!

A kerékpár igen elterjedt és elvileg olcsó közlekedési eszköz a világon, de a hétköznapi biciklik között is akadnak drágább, sőt igen drága darabok. Ezek a pémium kerékpárok akár egy autó árcéduláját is megkaphatják, így egy átlag fizetésből nem valószínű, hogy megfinanszíroznánk őket. Nézzük a listát, amin csak széria gyártású kerékpárok szerepelnek, az egyedi bicók valószínűleg még ezeknél is drágábbak...


10 BMW Cruise M III ($1200) - a BMW magas minőségű autóiról híres, M jelzéssel ellátott modelljei a sportosság jelképei. A 2016-ban bevezetett kerékpár innovatív megjelenésével és alumínium vázával hódítja meg a BMW rajongókat. Suntour teleszkóp, karbon kormány, hidraulikus Shimano fékek. 14.8Kg.

BMW Cruise M III ($1200) - a BMW magas minőségű autóiról híres, M jelzéssel ellátott modelljei a sportosság jelképei. A 2016-ban bevezetett kerékpár innovatív megjelenésével és alumínium vázával hódítja meg a BMW rajongókat. Suntour teleszkóp, karbon kormány, hidraulikus Shimano fékek. 14.8Kg.

9 Koga Kimera ($5000) - érdekessége, hogy csak kompozit anyagokból készült, aerodinamikai adottságait számítógéppel tervezték, a mérnökök több mint egy millió dollárt költöttek a megtervezésére.

Koga Kimera ($5000) - érdekessége, hogy csak kompozit anyagokból készült, aerodinamikai adottságait számítógéppel tervezték, a mérnökök több mint egy millió dollárt költöttek a megtervezésére.

8 Scott the Plasma Premium ($13800) - kiválló kerékpár a Triatlonra, hiszen karbon váza végett alig 8.5 kg.

Scott the Plasma Premium ($13800) - kiválló kerékpár a Triatlonra, hiszen karbon váza végett alig 8.5 kg.

7 Cipollini Nuke ($18000) - a váz és a kerek is karbonból készültek. Igazi verseny gép.

Cipollini Nuke ($18000) - a váz és a kerek is karbonból készültek. Igazi verseny gép.

6 Chanel ($28000) - a Chanel megrendelésére készült keréképárból összesen 50 darab készült a világon. Alumínium váz, minőségi tároló táskák jellemzik. A Chanel nem csupán a divat végett alkotta meg a kerékpárt, hanem, hogy részt vállaljon a környezet védelmében is.

Chanel ($28000) - a Chanel megrendelésére készült keréképárból összesen 50 darab készült a világon. Alumínium váz, minőségi tároló táskák jellemzik. A Chanel nem csupán a divat végett alkotta meg a kerékpárt, hanem, hogy részt vállaljon a környezet védelmében is.

hirdetés
5 KGS Tier 3 ($30000) - örök garancia jár erre a biciklire, amelyből évente csak pár darab készül. A Kevin Saunders által készített kerékpárok használata egyediségük miatt igen különleges érzés.

KGS Tier 3 ($30000) - örök garancia jár erre a biciklire, amelyből évente csak pár darab készül. A Kevin Saunders által készített kerékpárok használata egyediségük miatt igen különleges érzés.

4 Litespeed Blade ($39000) - az amerikai gyártó a súlyra helyezte a hangsúlyt és sikerült 7 kg alá tornázni a kerékpárjukat.

Litespeed Blade ($39000) - az amerikai gyártó a súlyra helyezte a hangsúlyt és sikerült 7 kg alá tornázni a kerékpárjukat.

3 BERU F1 Systems Factor 001 ($40000) - kompozit anyagok, F1 technológia, személyre szabott ultra könnyű váz.

BERU F1 Systems Factor 001 ($40000) - kompozit anyagok, F1 technológia, személyre szabott ultra könnyű váz.

2 Aurumania Crystal Edition Gold Bike ($101000) - a svéd Aurumania, akik premium kerékpárok gyártására specializálódtak készítették ezt a típust. Összesen 10 készült belőle. A váz arannyal lett bevonva és Swarovski kristályokkal díszítették. Az ülés és a kormány természetesen minőségi bőrrel lett bevonva.

Aurumania Crystal Edition Gold Bike ($101000) - a svéd Aurumania, akik premium kerékpárok gyártására specializálódtak készítették ezt a típust. Összesen 10 készült belőle. A váz arannyal lett bevonva és Swarovski kristályokkal díszítették. Az ülés és a kormány természetesen minőségi bőrrel lett bevonva.

1 House of Solid Gold ($1 milló) - listánk legdrágább darabja 24 karátos arany, zafir krisztályok és fekete gyémánt felhasználásával készült. Összesen 13 darab létezik belőle.

House of Solid Gold ($1 milló) - listánk legdrágább darabja 24 karátos arany, zafir krisztályok és fekete gyémánt felhasználásával készült. Összesen 13 darab létezik belőle.

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Nézd meg, hogy néz ki Mike Tyson luxusvillája

az előző cikk a sport kategóriában

Féltonna kiemelésével világrekordot állított fel és utánna elájult

a következő cikk a sport kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem