vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 05. 03.

közélet

5332

#Tibiatya #KaszaTibi

hozzászólás

Kasza Tibi vagy Tibi Atya?

Két internetes óriás feszül ma egymásnak! Lássuk ki a jobb!Kasza vs. Atya? A hasonlóság megdöbbentő! A döntés nehéz!

Az, hogy kinek ki a kedvence nehéz megmondani, de most itt a lehetőség, hogy szavazzatok, akár szimpátia, akár érvek alapján! Mindenképp mondd el a véleményed, hiszen Tibi számít rád!

Nézzük a versenyzőket, akik elég magasra tették az online médiában a lécet!

Kasza Tibi

 Tibi tipikus TV-s média személyiség. Sugárzó és egyedi! Sokak kedvence, már a Crystal-os időkből, melyet később szóló karierre cserélt. Hozzátesszük zenéje sokak szerint "érdekes". Nekünk kimondottan tetszik például a "Nem kell más" klippje, ami ritmusos, perzsgő és fülbemászó. 

Igazán híres a ClassFM "Morning Show"-jával és a saját TV2-s műsorával a "Kasza!"-val  lett. Egyedi humor, sok-sok vicces jelenet és zenés produkció jellemezte, mely 60 adás után vonult ki a TV-k képernyőjéről. Azóta otthon sírunk :) 

Kasza Tibi mostanában elég lazára vette a figurát (nem mintha eddig nem lett volna az), sok időt tölt Thai­földön, ahova az énekes-műsorvezető idén is a szerelmével utazott. Thaiföld, azon belül is Koh Phangan a második otthonuk, ahol saját bevallásuk szerint mindent ismernek, még a legeldugottabb helyeket is. Tibi kedvese Andi, akit egyébként a Kasza Show szerkesztőjeként dolgozott. 

Tibi egyébként nagy üzletember is, hiszen Facebook rajongói közössége több, mint 650 ezer lelket számlál, akiknek folyamatos posztokkal kedveskedik. Mostanra már mindenki tudja, hogy Manker extra dögös lány és, hogy ha kávé akkor Perté! :)

És egy pár érdekesség Tibi múltjából:

  • Amit a legszívesebben csinál a szabadidejében: fotózás és főzés

  • Élete legszebb pillanata: amikor életébenben először látta a tengert

  • Poszter a gyerekkori szobája falán: soha nem volt rajongó típus, de a szülei WC-jében volt egy Samantha Fox-poszter, azt szerette

  • Melyik világsztárt utánozta gyerekkorában: George Michael

  • Kinek a bőrébe bújna egy napra: Brad Pitt, de csak azért, hogy flörtölhessen Angelina Jolie-val

  • Milyen hangszeren tanult játszani: gitározni tanult gimiben, de végül a zongora lett a fő hangszere

  • Hány oktávot tud kiénekelni: abszolút ipari titok

  • Ezzel lehet kikergetni a világból: tudálékosság, pesszimizmus, pontatlanság

  • Világhírű énekes, akivel bármikor duettezne: Celine Diontól már többször is érkezett megkeresés, de még kivár vele :)

  • Mi a kabalája: nincsen, nem is hisz ezekben. Ha viszont bármi fontosat mond, akkor arra figyel, hogy lekopogja

Tibi egyéniség, mi így szeretjük :)

weblapja: kaszatibor.hu

blogja: kaszatibi blog

Facebook statja: Like: 658 ezer, Heti posztok száma: ~120, Heti rajongói aktivitás: ~570 ezer

Tibi atya

 Tibi atya egy kicsit más világ. Persze a napszemüveg és az alkohol közös maradt. Apropó alkohol: meg is van Tibi atya fő tevékenységi köre! Tibi atya egy fiktív, lecsúszott humbákföldi pap, görbe tükör a társadalomnak. Tibi atya egy kizárólag facebookon létező személy, egy internetes "mém", akit részeg aranyköpései, beszólásai és bölcsességei miatt már az egész ország ismer. Több, mint 1 millió! like nem véletlen. Hihetetlen szám!

A Tibi atya mögött álló hírnevet ki is használják, hiszen mára szinte márka lett belőle, együttműködése a belvárosi Fröccskocsmával elég jó reklám volt a helynek. A facebook postok témája legtöbbször szintén az alkohol...

Az új hely, a Humbák Művek Kft. egy Tibi atya kultuszon alapuló Start-up vállalkozás, mely az "olcsón jót" alapelvre építve célozza meg a piacot és célja, hogy a magyar borkúltúrát és a magyar borokat előtérbe helyezze. Szép gondolat, mi  hiszünk benne, hogy helye van a magyar boroknak a magyar piacon! Kocsmája a Blaha Lujza térhez közel található. Egy jó látogatást biztosan megér!

Érdekesség képpen az eredeti Tibi atya Stephen Valenta az amerikai pap volt, akinek a pályafutása egy (feltételezett) szexuális bűncselekmény miatt ért véget. Bővebb info itt olvasható.

Ha tényleg igazi rajongó vagy akkor megveheted Tibi atya füves könyvét is "Minden napra egy feles" címmel, amelyben humbákföldi történeteken keresztül kíván görbe tükröt tartani az olvasó elé, és zseniális formában világít rá a minket körülölelő világunk hibáira, vagy éppen pozitívumaira.

A magyar társadalom tizede ismeri és lájkolja Tibi atyát, melyből azt szűrjük le, hogy Magyarország imádja a piát :) Nincs is ezzel baj, amíg nem viszitek túlzásba és Tibi atya is eredeti és hozzáadott értékkel bíró posztokat készít Facebook oldalán.

weblapja: humbakmuvek.hu

blogja: tibiatya blog

Facebook statja: Like: 1,1 millió, Heti posztok száma: ~60, Heti rajongói aktivitás: ~870 ezer

Nem tudjuk nektek ki a kedvencetek, de szavazzatok rá! Ha mindkét Tibit szeretitek, szavazzatok mindkettőre! 

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Megbotránkoztató különvélemény a magyar oktatásról

az előző cikk a közélet kategóriában

A puskázás mindig is volt és lesz!

a következő cikk a közélet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem