vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 27., csütörtök
Angelika napja van

2016. 06. 12.

meghökkentő

2788

#terkep

hozzászólás

Az amerikaiak tényleg ennyire nem ismerik az Európa térképet?

Amerikaiakat kérdeztek Európáról. Érdekes válaszok születtek. Mit ne mondjunk földrajzból nem túl naprakészek:)

A Buzzfeeden jelent meg egy összeállítás arról, hogy amerikaiak megpróbáltak kitölteni egy Európa-vaktérképet, és hogy mennyire nem sikerült nekik a dolog. Voltak egészen ígéretes próbálkozások, de hibátlanra senki sem tudta kitölteni a térképet. Igaz, ez talán még egy európainak sem biztos, hogy sikerülne elsőre.
A menő, nyugat-európai országokat sikeresen lőtték be a legtöbben, az Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Portugália, Németország hatost a legtöbben eltalálták, de ami ezeken felül volt, az katasztrófa.

A legérdekesebbek, amik Magyarországra érkeztek: nem tudom, Középfölde, farmok, Szerbia, Szlovákia, fura mellek országa, Borat, nem tudom, Erdély, kommunisták vagy szimplán csak egy mosolyjel. Mondjuk az vesse rájuk az első követ, aki térképen meg tudja mutatni mind az 51 amerikai államot pontosan? Wisconsinnal, Georgiával és Idahoval lehet kezdeni:)

forrás: Boredpanda.com és Buzzfeed


hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Hasznos holmik amikbe beleszeretsz

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

20 jellemző kép Dubairól

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem