vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2017. 02. 06.

meghökkentő

4418

#anja_riggen

hozzászólás

Éhhaláltól mentette meg az afrikai kisfiút a dán nő

Anja Ringgren Loven volt az a dán önkéntes, aki tavaly felkarolta a boszorkánysággal vádolt és ezért utcára taszított alig kétéves kisfiút. Nyolc hónapig tengődött az éhhalál szélén, mikor rátaláltak.

A kisfiú ezek után a Hope (Remény) nevet kapta örökbefogadójától, aki egyébként férjével gyermekközpontot üzemeltet Nigériában, ahol a kicsik orvosi ellátásban részesülnek, etetik és oktatják őket.

Erre nagy szükség is van, ugyanis az ENSZ legfrissebb jelentése szerint mintegy félmillió kisgyereket éhhalál fenyeget Nigéria északkeleti részében.

Hope-ot tavaly kórházba szállították, ahol eltávolították a gyomrában lévő férgeket és naponta vérátömlesztést kapott, így túlélte a megpróbáltatásokat, amiknek vér szerinti szülei kitették, mivel azt gondolták boszorkány és pusztulnia kell.

Fotó: Anja Ringgren Loven

Ezekből a durva fotókból többet nem is közlünk, inkább a másik végletet mutatjuk, hogy néz ki Hope most a felgyógyulása után.

Szerencsére Hope meggyógyult, és mára ilyen mosolygós kis fickó vált belőle. Nemrég betöltötte a harmadik születésnapját is és egészségesen kezdhetett neki az iskola előkészítőnek a héten.Az Anja Facebook oldalán megosztott új felvételeken látszik, ahogy a gyermek iskolai egyenruhában, hátizsákban várja az új kezdetet.

Sok sikert kívánunk neki és Anjának kitartást, hiszen munkája gyermekek százainak ad új életet és reményt!

forrás: zsírcápa


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Az eddigi Legütősebb szakító levél és a válasz! Hatalmas!

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Elgondolkodtató történet a házasságról...

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem