vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 06. 12.

életmód

3673

hozzászólás

Barkácsolási trükkök, amik örökre megváltoztatják az életed

Ezekhez nem kell McGuyvernek lenned, kétbalkézzel is érdekes eredményeket tudsz produkálni. Nem csak férfiaknak szól a cikk!


Az üdítős dobozok nyitója kiválóan felhasználható a műalkotások fellógatására.

1Az üdítős dobozok nyitója kiválóan felhasználható a műalkotások fellógatására.

Utazási oldalak részéről nem szokatlan dolog, hogy nyomon követik, milyen gyakorisággal csekkolod az áraikat. Minél gyakrabban történik ez meg, annál inkább felfújják az áraikat. Tüntesd el a gépedről az előzményeket, így úgy tűnhet, mintha először látogatnád az oldalukat. Így valószínűbb, hogy olcsóbb árakat fogsz találni.

2Utazási oldalak részéről nem szokatlan dolog, hogy nyomon követik, milyen gyakorisággal csekkolod az áraikat. Minél gyakrabban történik ez meg, annál inkább felfújják az áraikat. Tüntesd el a gépedről az előzményeket, így úgy tűnhet, mintha először látogatnád az oldalukat. Így valószínűbb, hogy olcsóbb árakat fogsz találni.

A gyógyszereket próbáld meg fürdőszobán kívül tárolni. A fürdőben túl sok a nedvesség, így rövidítheted a gyógyszerek élettartamát.

3A gyógyszereket próbáld meg fürdőszobán kívül tárolni. A fürdőben túl sok a nedvesség, így rövidítheted a gyógyszerek élettartamát.

Ha bedörzsölöd a sajtcikkek szélét egy kis vajjal, akkor elkerülheted, hogy a sajt megpenészesedjen.

4Ha bedörzsölöd a sajtcikkek szélét egy kis vajjal, akkor elkerülheted, hogy a sajt megpenészesedjen.

Öv nélkül akarod hordani a farmerod?  Csak tegyél egy gumiszalagot a derék részhez.

5Öv nélkül akarod hordani a farmerod? Csak tegyél egy gumiszalagot a derék részhez.

hirdetés

Nincsen hosszú gyufád? Az egyetlen amire szükséged van, az egy kifőzetlen spagetti szál.

6Nincsen hosszú gyufád? Az egyetlen amire szükséged van, az egy kifőzetlen spagetti szál.

Utálod a kellemetlen szagokat, amikor halat főzöl? Egy kisebb lábasban forralj fel egy kevés ecetet, ami teljesen elűzi a nem kívánt szagokat. Így olyan, mintha ott sem lett volna.

7Utálod a kellemetlen szagokat, amikor halat főzöl? Egy kisebb lábasban forralj fel egy kevés ecetet, ami teljesen elűzi a nem kívánt szagokat. Így olyan, mintha ott sem lett volna.

Egy mágnes csík segítségével ügyesen tárolhatod a kisebb fém dolgokat, például a hajtűidet.

8Egy mágnes csík segítségével ügyesen tárolhatod a kisebb fém dolgokat, például a hajtűidet.

Csinálj a húspogácsák közepébe egy bemélyedést, így minimalizálhatod, hogy összezsugorodjon és a hús is jobban átsül.

9Csinálj a húspogácsák közepébe egy bemélyedést, így minimalizálhatod, hogy összezsugorodjon és a hús is jobban átsül.

A szerelő dobozok nagyon praktikusak a gyógyszerek és az elsősegély felszerelés rendszerezésére.

10A szerelő dobozok nagyon praktikusak a gyógyszerek és az elsősegély felszerelés rendszerezésére.

Ahhoz, hogy gyorsan lehűtsd a dobozos vagy az üveges italod tedd egy jéggel teli tálba, önts rá két csésze sót és töltsd fel vízzel. Az italod csupán pár percen belül kellemesen hideggé válik.

11Ahhoz, hogy gyorsan lehűtsd a dobozos vagy az üveges italod tedd egy jéggel teli tálba, önts rá két csésze sót és töltsd fel vízzel. Az italod csupán pár percen belül kellemesen hideggé válik.

hirdetés

Használj szívószálat, hogy eltávolítsd a magot a cseresznyéből.

12Használj szívószálat, hogy eltávolítsd a magot a cseresznyéből.

A ragasztó szalag végének megtalálása gyakran elég bonyolult és idegtépő. Utolsó használat után hajts egy kis részt vissza és ragaszd össze a végével, így legközelebb sokkal könnyebb dolgod lesz.

13A ragasztó szalag végének megtalálása gyakran elég bonyolult és idegtépő. Utolsó használat után hajts egy kis részt vissza és ragaszd össze a végével, így legközelebb sokkal könnyebb dolgod lesz.

Mikor jön a nyár és elteszed a téli csizmákat, állíts a szárukba egy összehengerelt újságot. Így feszesen tarthatod a csizma szárát és még szagtalanítás szempontjából is hasznos.

14Mikor jön a nyár és elteszed a téli csizmákat, állíts a szárukba egy összehengerelt újságot. Így feszesen tarthatod a csizma szárát és még szagtalanítás szempontjából is hasznos.

A nyikorgó padló elhallgattatása érdekében szórj egy kis bébi púdert a lyukak közé.

15A nyikorgó padló elhallgattatása érdekében szórj egy kis bébi púdert a lyukak közé.

Gemkapoccsal tűzd meg a csomagolópapír 2 végét, így elkerülheted, hogy az egész szétcsússzon.

16Gemkapoccsal tűzd meg a csomagolópapír 2 végét, így elkerülheted, hogy az egész szétcsússzon.

A hajbalzsam tökéletes helyettesítő eszköze a borotválkozáshoz használt krémnek.

17A hajbalzsam tökéletes helyettesítő eszköze a borotválkozáshoz használt krémnek.

hirdetés

A sütésnél használt olajat vagy zsiradékot öntsd egy alufólia darabba, így miután megszilárdult könnyedén kidobhatod.

18A sütésnél használt olajat vagy zsiradékot öntsd egy alufólia darabba, így miután megszilárdult könnyedén kidobhatod.

A tökéletesen újramelegített pizza titka, hogyha serpenyőbe teszed, amit akkor kezdesz el melegíteni és a pizza alatt hevül fel teljesen a serpenyő. Eközben még egy fóliával is érdemes lefedni, így a sajt is szépen megolvad rajta.

19A tökéletesen újramelegített pizza titka, hogyha serpenyőbe teszed, amit akkor kezdesz el melegíteni és a pizza alatt hevül fel teljesen a serpenyő. Eközben még egy fóliával is érdemes lefedni, így a sajt is szépen megolvad rajta.

Jártál már úgy, hogy miután lezártad a borítékot, eszedbe jutott, hogy valamit elfelejtettél még leírni? Ne legyél bosszús! Elég ha berakod a borítékot a fagyasztóba egy kis időre és utána könnyedén ki tudod bontani.

20Jártál már úgy, hogy miután lezártad a borítékot, eszedbe jutott, hogy valamit elfelejtettél még leírni? Ne legyél bosszús! Elég ha berakod a borítékot a fagyasztóba egy kis időre és utána könnyedén ki tudod bontani.

Kifogytál a szárító lapokból? Akkor gyűrj össze alufóliát egy kis labdává és ezt dobd a szárítóba.

21Kifogytál a szárító lapokból? Akkor gyűrj össze alufóliát egy kis labdává és ezt dobd a szárítóba.

Az autódban az üzemanyagállás-kijelzőn a nyíl mindig mutatja, hogy melyik oldalt van a tank, elég csak a pici nyilat keresned. Így nem fog előfordulni, hogy a rossz oldallal állsz be a kút mellé..

22Az autódban az üzemanyagállás-kijelzőn a nyíl mindig mutatja, hogy melyik oldalt van a tank, elég csak a pici nyilat keresned. Így nem fog előfordulni, hogy a rossz oldallal állsz be a kút mellé..

Tarts egy dobozd a gardróbodban adományozás felirattal. Így legközelebb, ha olyan ruhadarab kerül az utadba, ami nem tetszik már, vagy méretben nem az igazi, akkor egyből ebbe a dobozba dobhatod, így elkerülheted a hosszas szelektálást.

23Tarts egy dobozd a gardróbodban adományozás felirattal. Így legközelebb, ha olyan ruhadarab kerül az utadba, ami nem tetszik már, vagy méretben nem az igazi, akkor egyből ebbe a dobozba dobhatod, így elkerülheted a hosszas szelektálást.

hirdetés

Túlzsúfolt a gardróbod? Miután viselsz egy ruhadarabot mosás után akaszd fel és úgy rakd vissza a szekrénybe, így hamar kiderül, hogy melyik darabokat hordod, a feleslegesektől pedig ideje megválnod.

24Túlzsúfolt a gardróbod? Miután viselsz egy ruhadarabot mosás után akaszd fel és úgy rakd vissza a szekrénybe, így hamar kiderül, hogy melyik darabokat hordod, a feleslegesektől pedig ideje megválnod.

Kíméld meg magad a karácsony előtti utolsó pillanatra hagyott vásárlástól. A rengeteg stresszt elkerülheted, ha egész évben, apránként vásárolgatsz.

25Kíméld meg magad a karácsony előtti utolsó pillanatra hagyott vásárlástól. A rengeteg stresszt elkerülheted, ha egész évben, apránként vásárolgatsz.

A leégés igen fájdalmas tud lenni. Egy papír törlőkendőt nedvesíts meg almaecettel, és óvatosan kend át vele a leégett bőrfelületet.

26A leégés igen fájdalmas tud lenni. Egy papír törlőkendőt nedvesíts meg almaecettel, és óvatosan kend át vele a leégett bőrfelületet.

Permetezz szélvédő lemosót a zuhanyzó ajtódra, így megelőzheted a vízkövesedést.

27Permetezz szélvédő lemosót a zuhanyzó ajtódra, így megelőzheted a vízkövesedést.

Használd ki az idődet. Csinálj pár guggolást fogmosás közben, csinálj pár fekvőtámaszt, míg a vacsorádra vársz és néhány felülést, miközben a Tv-t bámulod.

28Használd ki az idődet. Csinálj pár guggolást fogmosás közben, csinálj pár fekvőtámaszt, míg a vacsorádra vársz és néhány felülést, miközben a Tv-t bámulod.

Ha problémát okoz egy olyan zuhanyzó függöny megtalálása, ami passzol a fürdőszobádhoz, nézz szét a normál függöny részlegen. Egy áttetsző fólia segítségével elkerülheted, hogy vizes legyen.

29Ha problémát okoz egy olyan zuhanyzó függöny megtalálása, ami passzol a fürdőszobádhoz, nézz szét a normál függöny részlegen. Egy áttetsző fólia segítségével elkerülheted, hogy vizes legyen.

hirdetés

Régi dohányzó asztalod fesd be iskolatáblákhoz használt festékkel. Így a gyerkőcök ízlésük szerint mindig dekorálhatják.

30Régi dohányzó asztalod fesd be iskolatáblákhoz használt festékkel. Így a gyerkőcök ízlésük szerint mindig dekorálhatják.

Szabadulj meg a szekrények által vájt mélyedésektől a szőnyegeden. Tegyél rájuk jégkockákat.

31Szabadulj meg a szekrények által vájt mélyedésektől a szőnyegeden. Tegyél rájuk jégkockákat.

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Újraterveztünk pár étel logot a bennük lévő kalória alapján

az előző cikk a életmód kategóriában

Exkluzív fotók Michael Jackson luxus házáról

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem