vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 09. 01.

meghökkentő

3640

hozzászólás

Emberségből jelesre vizsgázott ez a jegyszedő, aki segített a beteg kisfiún

Az USA-ból származik az alábbi megható sztori, amiben a jegyszedő önzetlenül segít a kisfiún, akiről nem is tudja, hogy milyen beteg.

A posztot a meghatott apuka tette ki Facebook oldalára:

Ha megkérdeznélek, hogy hol tudok a fiamnak tejet vásárolni a Busch Stadionban egy fülledt nyári estén, valószínűleg azzal a válasszal illetnél, hogy most nincs szerencséd haver.

Ehelyett, akihez a köszönet nyilvánító levelem szól, a rendkívül segítőkész jegyszedő, számos szekción keresztül vezetett minket, még olyanon is, ahová a jegyünk nem volt érvényes. A célja az volt, hogy elvigyen minket a Redbird Club részlegnél található pékséghez, de sajnos nem jártunk sok sikerrel, mivel elfogyott a tejük.

Még ezek után sem adta fel, lelkesen három szinttel lejjebb kísért minket egy bolthoz, ahol óriási volt a tömeg, de sajnos ott sem jártunk szerencsével. Majd egy fánkoshoz mentünk, ahol végre megtaláltuk, amit kerestünk. Miközben fizettem, szívószálért és szalvétáért nyúlt a kisfiamnak. A sikeres akció után, vissza kísért a helyünkre, ahonnan jó messzire elkeveredtünk. Biztos akart benne lenni, hogy nem veszünk el vissza úton, helyünk után kutatva, és a meccs csak ment tovább, már két csere is bekövetkezett keresgélésünk során.

Ezt az egész akciót ismeretlenként úgy csinálta velünk végig, önzetlen módon, hogy fogalma sem volt róla, hogy miért olyan fontos számunkra ez az egy üveg tej. Talán azt gondolhatta, hogy ennyire el van kényeztetve a fiam. Talán, ha még meg is fordult a fejében, nem mutatta. Egyszerűen csak fantasztikusan viselkedett.

Amit viszont nem tudott, hogy a fiam, Yadi pólója alatt van egy táplálást segítő cső.  Mivel nagyon könnyen dehidratálódik a szervezete egy betegség miatt és a túl sok víz bevitele könnyen kórházba juttathatja, így minden logika és ésszerű érv ellenére a tej az, amire legjobban reagál a szervezete, és amit a leginkább megtűr.

Az elmúlt három év nagy része hihetetlenül nehéz volt számunkra, de folyamatosan küzdünk a betegség ellen és elhatároztuk, hogy nem hagyjuk, hogy meggátoljon minket attól, hogy próbáljuk élvezni az életet. Így egy ilyen meccsre való eljutás is óriási győzelem volt részünkről. Ez a fantasztikus ember azzal sem volt tisztában, hogy hamarosan újabb komoly műtét vár ránk, hosszú időre az otthonunktól távol leszünk. Igen, valóban elfelejtettem bepakolni a tejet a táskánkba indulás előtt, mivel az orvosunkkal elég hosszú telefon beszélgetést folytattam, ami teljesen elterelte a figyelmemet.

Ezekről a tényekről biztosan nem tudott, csak látott egy apát, aki mindenáron tejet próbált szerezni kisfiának. Ő csak kedves volt és segített, amit nem tudok elégszer megköszönni.


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Az asszonyhoz 3 férfi csöngetett be. Meglepődsz melyiket hívta be...

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Mozgássérült kisfiú első lépései egy találmány segítségével

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem