vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 29., vasárnap
Magdolna napja van

2016. 08. 31.

közélet

5632

#hindzsáb, #burka, #csador

hozzászólás

Betiltanád-e a csadort vagy sem?

A csador, az arab népviselet tiltása mellett vagy ellen vagy? Lájkold azt a képet, amelyikkel egyetértesz!Az elmúlt időszakban fellángolt a vita, hogy lehet-e Európában burkát, hidzsábot viselni. A burkini nevű iszlám-kompatibilis fürdőruha betiltását is kezdeményezték egyes francia településeken. Ezeknek a kezdeményezéseknek a hatására fellángolt a vita a tiltani szándékozók és a tiltásellenesek között.

A tiltást ellenzők szerint: a kendőkkel foglalkozunk, de például a sértő, esetleg sátánista vagy egyéb tetoválásokkal, pólókkal nem? Senkinek nem ártanak azzal, hogy ilyen ruhát viselnek és mindenkinek a saját szíve ügye, hogy hogyan öltözködik, addig, amíg a közszemérmet nem sérti vele.

A tiltáspártiak szerint viszont Európában alkalmazkodjanak az idegenek és ha a csador egyeseket zavar, akkor ne hordjanak csadort.

Te melyik oldalon állsz? Lehessen viselni csadort vagy sem?

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Szerinted jobb vagy rosszabb volt 90 előtt?

az előző cikk a közélet kategóriában

A szülők kérték a lányukat, hogy menjen távolabb a sötétbörű idegentől

a következő cikk a közélet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem