vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 27., csütörtök
Angelika napja van

2016. 06. 11.

cuki

2617

hozzászólás

Titkon minden nő ilyen férfira vágyik

Férfiként mondjuk, minden elismerésünk az úrnak:) Ez nem semmi!

Öröm látni, hogy még léteznek hősök, a szürke hétköznapok hősei; minta férjek, apukák, odaadó anyák, súlyos betegségeket leküzdő emberek. Ez a történet egy fiatal férfiról szól, aki terhes menyasszonyának próbál segíteni átvészelni a terhesség nem túl szép és áldott pillanatait. Egy posztot tett közzé erről facebook-on, amit már több, mint 40000 látogató megosztott és csodál.

A terhesség hatalmas tapasztalat számomra. Olyan sok dologra megtanított: szeretetre, törődésre, a frusztráció kezelésére, türelemre és tiszteletre. Mostanra minden figyelmemet a terhességre koncentrálom. Minden pillanatát látni szeretném. Átvette a hatalmat a menyasszonyom fölött a stressz, fájdalom, hányás egész nap, az érzelmek hullámzása, amiket nem tud megmagyarázni. Nekem kell támogatnom abban, hogy tudja, rendben van, ha sír, ha ideges, ha mérges és ha ok nélkül kacag. Az én feladatom, hogy úgy érezze magát, mint egy királynő.Hihetetlen érdekes és csodálatos számomra, hogy ő épp egy életet növeszt magában. Mindennap muszáj megnevettetnem, mert folyton változik, ahogy magát látja. A hormonjai száguldoznak, felszedi magára a kilókat, és azt gondolja, hogy ettől kevésbé szép, pedig igazából sosem volt még ilyen szép, mint most.
Apaként és vőlegényként azt tudom mondani, hogy a terhesség a legjobb tanító, és hogy legyél ott mindig, amikor a feleségednek szüksége van rád. A gyermeke apjára. Legyél igazi apa és szeresd őt, emlékeztesd rá, milyen gyönyörű, mert ez életed legnagyobb élménye. Ahogy én rengeteget tanultam mindabból, ami ebben az időszakban történik velünk, ahogy látom, min megy keresztül egy nő a terhesség alatt, már tudom, hogy mindegyikük maximális tiszteletet érdemel. Most már teljesen máshogy látom a várandós anyukákat, a terhesség a férfiak legjobb tanítómestere.Reméljük, hogy a legtöbb esetben így viszonyulnak a jövendőbeli apukák terhes feleségeik felé, rengeteg szeretettel, tisztelettel és türelemmel. Ha esetleg egy kis motivációra lenne szükségük, mikor már a szeretett nő valóságos házi sárkánnyá változik érdemes figyelmükbe ajánlani ezt a cikket.:)

forrás: Josh Streeter Facebook oldal


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Házikedvencek kölyökként és felnőttként - előtte-utánna képek

az előző cikk a cuki kategóriában

Megható terhességfotók - előtte utánna fotók

a következő cikk a cuki kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem