vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 08. 12.

ciki-vagy-menő

6941

#halle berry, #jennifer lopez

hozzászólás

10 népszerű híres nő, akik valaha hajléktalanok voltak

Sokan feltételezzük, hogy a sztároknak mindig is áldott életük volt: fényűző kocsik, nagy házak, a legszebb ruhák, személyi edzők és természetesen ott esznek-isznak, ahol csak akarnak.

Magyarán szinte bármit megengedhetnek maguknak. Úgy tűnik, hogy születésüktől kezdve sikeresek és gazdagok, de mindig érdekes arról hallani, hogy valójában honnan is jöttek. Sok hírességnek kemény volt az élete karrierjük beindulása előtt.

Bemutatunk 10 híres nőt, akik anno nagy szegénységből jöttek és nagyon magasra törtek. Ezek a történetek meglehetősen inspirálóak.

- Natasha Lyonne

Az Amerikai pite- sorozat sztárja. Ám élete nem volt mindig felhőtlen. A forgatások után heroin függővé vált, és a hepatitis C vírust elkapta, majd egy időre hajléktalanná vált. Habár úgy tűnik, hogy sikerült felépülnie, és szerepet kapott az Orange Is The New Black népszerű amerikai sorozatban.

- Sonique

Sonique kivételesen nem híres Észak-Amerikában, de szülő hazájában, Angliában annál inkább. Rövid időre hajléktalanná vált, mikor édesanyja úgy döntött, hogy visszaköltözik Trinidad-ba.

- Jennifer Lopez

Egy ennyire híres nőről nehéz elképzelni, hogy valaha hiányolnia kellett volna az otthon melegét. Mikor 18 éves volt, anyukája kirúgta otthonról. Így egy tánciskola kempingágyán húzta meg magát egy rövid időre.

- Lena Cardwell

Lena Cardwell színésznő a Jeepers Creepers filmben vált híressé. Fiatalkorában, mikor az anyukájával New York-ba költöztek, egy jobb élet reményében. Míg nem sikerült az áttörés, nagyon sokat nélkülöztek. Gyakran metro- és busz állomásokon töltötték az éjszakákat.

- Lil Kim

Híres színésznő és zenei híresség. Napjainkban a vagyona 18 millió dollárra tehető. Habár ez nem volt mindig így. New York város kevésbé jó részén gyakran kocsiban és hajléktalan szállókban töltötték az éjszakákat anyukájával.

- Hilary Swank

Nagyon népszerű színésznő, akinek a sikereit egy Oscar-díj is koronázza. Karrierje beindulása miatt anyukájával Los Angeles-be mentek csupán 75 dollárral a zsebükben. Egy ideig a kocsijukban aludtak, míg egy barátjuk befogadta őket.

- Carmen Electra

A húszas évei elején barátja csúnyán meglopta, emiatt egy rövid ideig hajléktalanként tengette mindennapjait.

- Kelly Clarkson

Kelly egy amerikai tehetség kutató műsornak köszönheti karrierjét. Egy tűzeset következményeként lakhatatlanná vált a lakása, így sokakhoz hasonlóan ő is a kocsijában éjszakázott, mielőtt rákacsintott a szerencse.

- Shania Twain

Shania a country zene királynőjeként ismert a szakmában. Munkásságát Grammy-díjjal is jutalmazták. Vagyona 350 millió dollárt ér. Talán ezért is olyan meglepő, hogy tinédzser éveit hajléktalanként élte anyukájával és testvéreivel együtt.

- Halle Berry

A híres színésznő 21 évesen vált hajléktalanná. New York-ba költözött, hogy valóra váltsa az álmát, de menet közben kifogyott a pénzből és az anyukája nem volt hajlandó küldeni neki. Mielőtt az áttörést elérte volna hajléktalan szállókban éjszakázott. Manapság vagyona 70 millió dollárra tehető.

forrás: lolwot.com


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

21 kreatív matrac ami KELL kategória

az előző cikk a ciki-vagy-menő kategóriában

Mindössze 27 négyzetméter, ez a kulipintyó de szívesen laknánk benne!

a következő cikk a ciki-vagy-menő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem