vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 08. 16.

meghökkentő

2868

#harantfekves

hozzászólás

Megfordítják a harántfekvésű babát anyja hasában

Sokáig gondolkodtunk, hogy ez a video vajon igazi-e, de lehozta sok megbízható oldal és nőgyógyászt is megkérdeztünk róla. Tényleg létezik ilyen... Hihetetlen...

Liam Muckleston készítette ezt a filmet, amikor terhes felesége kontroll vizsgálaton volt a Royal Sussex kórházban, az angliai Brighton-ban. Terhességének 36. hetében kisbabája harántfekvésű volt. Ahogy több szülő is tudja, az ilyen fekvésű baba megszülése nagy kockázattal jár.

Mindenki tudja, hogy a harántfekvésű kisbaba megszülése nagy kockázattal jár, de van megoldás. Ez a film ezt örökíti meg, ahol a várandós kismama terhességének 36. hetében volt kisbabájával kontroll vizsgálaton, aki harántfekvésű.

Ilyenkor az orvosnak még lehetősége van arra, hogy kívülről kézzel megfordítsa a picit. Általában a műveletek fele jár csak sikerrel, hogy aztán a kisbaba feje születhessen meg először, ami a legbiztonságosabb. Ezért próbálják megfordítani az ilyen harántfekvésű babákat.

forrás: Love what matters Facebook oldal


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Durván elrontott plasztikai műtétek

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Mintha a 2 kép ugyanarról a nőről készült volna. De nézzétek, ki ül mellette 100 évvel később.

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem