vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 27., csütörtök
Angelika napja van

2016. 07. 04.

életmód

26914

#csók

hozzászólás

Tudd meg mit jelent a csókja attól függően hova kapod!

A férfiak csókja, attól függően hova adják nagyon sokat elárul...

A csóknak nagyon sok jelentése is lehet, de attól függően, hogy a férfiak hova adják a következők a lehetséges okok. Nézd meg te is mit érez irántad!

Szájra puszi

Az a férfi aki naponta többször is gyors szájra puszikkal ajándékoz meg, az hosszútávon tervez veled jövőt építeni, társként tekint rád, de úgy érzi még nem teljes a kapcsolatotok. Elindultatok a helyes úton.

Homlokpuszi

A homlokra adott érzelmes puszi a feltétlen bizalomra és szeretetre ad jelet. Viszonozd a bizalmát és egy ritka boldog kapcsolat vár rátok!

Játékos arcpuszi

Ez a fiú még kissé komolytalan, kissé gyerekes, nem vált még igazi érett férfivá. Fél nyíltan kimutatni az érzelmeit, még nem szedte össze a bátorságát, hogy szájon csókoljon. Tisztel téged és felnéz rád, biztonságban érzi magát melletted.

Nyak puszilgatása

Ez nem csak a belső érzelmeket tükrözi, ebbe már keverednek a vágyak és a testi vonzalom. Nem azt jelenti, hogy csak szexre van szüksége tőled, inkább egyfajta erős vágyakozást érez.

Francia csók

Ez a tipikus nyelves változat. A szív mélyéről jövő igaz szerelem, az érzékiség jele ez. Társként tekint rád, akire midig számíthat.

Fejre adott puszi

Ha csak a hajadra lehel egy puszit, akkor még nem bontakozott ki a kapcsolatotok. Rengeteg dolgot kell még megosztanotok egymással, de ez nem baj. A megismerés útja csodálatos.


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Kutatók meghatározták milyen az egészséges női test - nem pehelysúlyú

az előző cikk a életmód kategóriában

13 dolog, amit mentálisan erős emberek nem tesznek

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem