vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 27., csütörtök
Angelika napja van

2016. 05. 20.

meghökkentő

2061

#Rapunzel

hozzászólás

Haj, amivel akár söprögetni tud a gazdája!:)

160 centi! Mármint nem a lány, hanem csak a haja!

Ez a fiatal orosz lány biztosan megirigyelte Rapunzel meséjét és ő is megnövesztette a haját. Lassan olyan hosszú lesz a haja, mint maga a lány. Már több, mint egy évtizede nem votl vágva a haja, ellenben különösen sok időt fordít a hajápolásra. 2-3 naponta mossa a haját, ami egy több órás művelet és tubusszám használ hozzá hajápolót és balzsamot. Minden elismerésünk, hogy ennyi energiát fektet a hajának ápolásába. Bruce Willis ezt az időt más hasznos dolgokra tudja fordítani:)

Aki nem ismerné Rapunzel meséjét annak röviden összefoglaltuk:

Egy fiatal pár régóta vágyik egy gyermekre ám hosszú ideig nem lesz nekik. Egyszer az asszony érzi, hogy teherbe esett. A szomszédjukban lakik egy boszorkány, akinek hatalmas kertje van. Ebben a kertben rengeteg galambbegy növény nyílik. Az asszony nagyon megkívánja a növényt és elküldi urát, hogy lopjon neki. A férj az éj leple alatt beszökik a kertbe és sikerül lopnia feleségének. Mikor másodjára is megpróbálja megjelenik a boszorkány és megfenyegeti, ha nem adja neki a gyereket, megbünteti a férfit. Az ember ijedtében odaígéri a születendő gyermeket. Lányuk születik és miután a világra jött a boszorkány elviszi, és elnevezi Galambbegynek (Rapunzelnek). Mikor a lány 12 éves lesz nevelőanyja bezárja őt egy magas toronyba. Itt él a lány évekig és mikor a boszorkány eljön meglátogatni őt, felszól neki, hogy engedje le a haját. Ugyanis a lánynak gyönyörű arany haja van. Galambbegy (Rapunzel) ekkor mindig leengedi haját, a boszorkány pedig felmászik rajta. Egyszer egy királyfi eltéved az erdőben és meghallja a lány énekét. Rátalál a toronyra és mikor látja, hogyan mászik fel a boszorkány a toronyba, ő is felkiált. Mikor felmászik és észreveszi őt a lány nagyon megijed, de hamarosan egymásba szeretnek. Megbeszélik, hogy megszöknek, ám a boszorkány megtudja, mi történt. Levágja Galambbegy (Rapunzel) haját és pusztaságba küldi. Mikor a herceg megtudja, hogy mi történt, fájdalmában kiugrik a toronyból és a torony aljában lévő tüskés bozót kiszúrja a szemét. Elindul megkeresni a lányt. Egyszer aztán rátalál, kiderül, hogy két gyermekük született ez idő alatt. Galambbegy (Rapunzel) könnyei ráhullanak a herceg szemeire és visszanyeri szeme világát. Ezután elmennek a királyfi birodalmába és boldogan élnek együtt.


Nem irigyeljük mikor hajat mos:)

1Nem irigyeljük mikor hajat mos:)

Tényleg lehet vele sepregetni!

2Tényleg lehet vele sepregetni!

Vin Diesel is megirigyelné:)

3Vin Diesel is megirigyelné:)

Legalább a lábát is tudja melegíteni vele:)

5Legalább a lábát is tudja melegíteni vele:)

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Félkész Eiffel-torony, Golden Gate-híd és Taj Mahal

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Elhagyott tankok tengerpartokon és pipacsos mezőkön

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem