vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 08. 24.

cuki

2785

hozzászólás

Egy laza anyuka vicces üzenete férjének a csajos hétvége előtt

Egy amerikai anyuka nevető izmokat nem kímélő levelet írt férjének, mielőtt lelépett volna egy csajos hétvégére. Az apuka egyedül maradt 6 gyerekükkel egy teljes hétvégére.

Első alkalommal történt ilyen, így az anyuka gondolt egyet és sok szerencsét kívánva férjének leírt egy-két dolgot, hogy majd mire számíthat.

Ezt az ominózus levelet a csajos hétvége előtti este írta és online megosztotta, de sosem jutott volna eszébe, hogy ennyi emberhez elér. Csupán a facebook-on 105000 megosztást kapott férjének szánt üzenete. Oeser, Illinois állambeli anyuka beszámolója szerint, mikor elkezdte írni a levelet, még annyi mindent le tudott volna írni. Csak úgy ömlött belőle a szó.

Tóparti házukhoz készült a barátnőivel, 6 gyerek után azért érthető, hogy bármelyik anyukára ráfér egy kis kikapcsolódás. Hiába várta lelkesen a gyerekmentes kikapcsolódást, azért úrrá lett rajta is az anyai aggodalom, féltés. Hat gyermekük; Jack 15, Ella 12, Bailey 9, Harper 7, Quinn 5 és a legkisebb Penny aki 3 éves, na és a hétvége hőse, az apuka Kevin. Szóval így heten magukra maradtak a gemkapcsuk nélkül.

Ugye, köztudottan az anyukák, gemkapcsokként funkcionálnak családjuk életében, ők az összetartó elemek, rengeteg más funkciójuk mellett. J Oeser különösen legkisebb gyermeke reakciójától tartott, hiszen ő nagyon anyás. Régebben jó alvó volt, de az utóbbi időben, ha megébredt vagy ezt, vagy azt akart, mindig kellett neki valami és természetesen az egész családot felébresztette. Saját édesanyja szerint is kemény diónak számít ez a kis csaj.Jó hangulatában, Oeser összefoglalta, hogy milyen kihívásokkal kell majd szembesülnie a férjének.

Levelét azzal kezdte, hogy mikor majd haza érkezik a férje, fáradtan a munkából, egyből egy óriási káoszba fog csöppenni. Vacsora idő 6 gyermekkel és ügye az ő kötelessége lesz kiszolgálni a gyerkőcöket. Például Bailey pizzát szeretne majd enni, Harper hot dogot. Mikor az öt éves Quinn meghallja a hot dog szót elkezd majd ordítani és ragaszkodik ahhoz, hogy Mac n cheese legyen a vacsora, ami lényegében sajtos makaróni. Mikor már hozzá kezdesz a makarónihoz, Quinn inkább pirítóst fog kérni, akkor természetesen Penny-nek is az kell. Majd hirtelen beugrik Harper kis barátja Lily, aki sebtapaszként vesz részt ebben a egész felfordulásban. Majd úgy véled, hogy vacsorára mindenki zabpelyhet fog enni és kész.

Miközben az anyuka csak viccnek gondolta ezt a levelet, be kellett vallja magának, hogy 6 gyerekkel neki is óriási kihívásnak számítanak a szürke hétköznapok is. Vannak napok, amik egész könnyen eltelnek, de a többnyire nem ez a jellemző. Egy egyszerű étkezéshez készülődve is az ebédlő asztal csatatérré tud változni, a gyerekek küzdenek egymással, hogy ki hová üljön. Az anyuka elmeséli, hogy gyakran el is felejt enni a káoszban, vagy a gyerekek maradékaiból csipeget egy kicsit. Néha képtelen lépést tartani az imádott családjával, de férjének ez jobban szokott sikerülni.

A nagy kérdés már csak az maradt, hogy túlélte-e Kevin a hétvégét?

Összességében 4 órát aludt egész hétvégén, de egyszer sem hívta fel a feleségét, mindent megoldott egyedül.  Oeser fantasztikus időt töltött el a barátnőivel, a hétvégén, amire már annyira vágyott. Már nagyon-nagy szüksége volt erre, de elmondta, hogy a legnagyobb öröm az életében, amikor a családjával van otthon. Néha ordítani és sikítozni tudna a kimerültségtől, de mégis úgy szép, kerek az élete. Minden este tánc partit csinálnak a gyerekekkel, amit a család minden tagja nagyon élvez. Továbbá elmondja, hogy Kevin fantasztikus férj és apuka. Mindenesetre le a kalappal mindkét szülő előtt.


Forrás: gma.yahoo.com

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

125 kilométeren át követte, a hűséges kutya, a futót a sivatagban

az előző cikk a cuki kategóriában

Minden idők 20 legcukibb kiscicája

a következő cikk a cuki kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem