vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 06. 28.

meghökkentő

3318

#triad

hozzászólás

Ezek a fotók kerültek elő egy kínai gengszter ellopott telefonjából

Természetesen csak a szokásos: fegyverek, pénz, autók, nők. Ha egy mexikói drogkartell fejének telefonját vagy egy orosz maffiózóét néztük volna hasonló képekre bukkanunk.

Ha mi a bűn útjára lépnénk biztosan jöbban vigyáznánk a telefonunkra... Gyakorlatilag egy komplett önfeljelentést takart az elhagyott készülék megfélemlitésre, pénzmosásra, erőszakos testi sértésre. Hiába nah, a fegyelmezett triádoknak is Dan Bilzerian már a példaképük:)

Kik is azok a triádok?

A triád szó eredete a brit kormányhoz vezethető vissza, arra az időre, mikor Hong Kong brit gyarmat volt. A háromszögű ábrákra vonatkoztatták. A háromszögű jelvényük oldalai a földet, az eget és az embert jelképezték. Nem bizonyított, de valószínű, hogy a triád részt vett forradalmi mozgalmakban, mégpedig a Fehér Lótusz Társadalomban és a Bokszerlázadásban.
Később gyakorlatilag a kínai maffia szinonimája lett a szó. A triád számos törvénysértést követ el, kezdve a zsarolástól és pénzmosástól egészen a csempészésig és prostitúcióig. Ezen kívül hamisítanak zenét, videókat, szoftvereket, ruhákat, órákat és pénzt.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Óriástacskó járja Brooklyn utcáit

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

110 millió forintért ment el ez a lepusztult californiai ház

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem