vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2017. 01. 03.

életmód

2172

#rosszszokas

hozzászólás

Dolgok, amiket mindenki csinál de senki sem büszke rá...

Ezek egy részéről teljesen nyíltan beszél az ember, míg a másik részéről nem csak, hogy nem beszél szívesen, de reménykedik is benne, hogy soha nem tűnik fel másoknak.


Amikor két ismeretlen vitatkozik körülöttünk, és legszívesebben mi is közbeszólnánk.

1Amikor két ismeretlen vitatkozik körülöttünk, és legszívesebben mi is közbeszólnánk.

Amikor valaki pont annál a terméknél bámészkodik, amit mi szeretnénk megvásárolni, ezért nem messze tőle elkezdünk nézegetni valami teljesen más terméket, ami valójában nem érdekel.

2Amikor valaki pont annál a terméknél bámészkodik, amit mi szeretnénk megvásárolni, ezért nem messze tőle elkezdünk nézegetni valami teljesen más terméket, ami valójában nem érdekel.

Amikor a pénztáros már a következő vevőt szolgálja ki, de mi még a visszajárót próbáljuk meg beletömködni a pénztárcánkba.

3Amikor a pénztáros már a következő vevőt szolgálja ki, de mi még a visszajárót próbáljuk meg beletömködni a pénztárcánkba.

Amikor merülni kezd a távirányító, de ahelyett, hogy elemet cserélnénk benne, mindenféle nyakatekert pózban nyomkodjuk, hogy működésre bírjuk.

4Amikor merülni kezd a távirányító, de ahelyett, hogy elemet cserélnénk benne, mindenféle nyakatekert pózban nyomkodjuk, hogy működésre bírjuk.

A kínos pillanat, amikor nem veszünk semmit a boltban, ezért egyszerűen kisétálunk, de közben -habár nem loptunk semmit- mégis izgulunk, hogy be ne sípoljon a lopásgátló kapu.

5A kínos pillanat, amikor nem veszünk semmit a boltban, ezért egyszerűen kisétálunk, de közben -habár nem loptunk semmit- mégis izgulunk, hogy be ne sípoljon a lopásgátló kapu.

hirdetés

Amikor túl sóherek vagyunk házhozszállítást kérni, ezért megpróbáljuk a lehetetlent.

9Amikor túl sóherek vagyunk házhozszállítást kérni, ezért megpróbáljuk a lehetetlent.

Amikor visszahallgatod a saját hangodat egy hangrögzítőn, és csodálkozol, hogy bírják mások elviselni ezt az idegesítő hangot.

10Amikor visszahallgatod a saját hangodat egy hangrögzítőn, és csodálkozol, hogy bírják mások elviselni ezt az idegesítő hangot.

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Milliárdosok ezeket az örült hobbikat űzik

az előző cikk a életmód kategóriában

Házi joghurt vagy bolti joghurt?

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem