vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 08. 07.

természet

4221

#leopard

hozzászólás

Egy leopárdot találtak egy indiai nászutas lakosztályban

Veszélyes dolog a házasság ezt mindig is tudtuk. Nah de mit keresett egy leopárd a friss házasok hálószobájában??

Egy meeruti pár Nainitalban, Észak-Uttarakhandban töltötte az álomnyaralását. (India) Épp hazatértek az aktuális napi túrázásból a szállásukra, amikor legnagyobb megdöbbenésükre egy sérült leopárd pakolászott a cuccaik között.

Mielőtt a nagymacska megtámadhatta volna őket, vagy egyáltalán reagálhatott volna a visszatérő párra egy nagy ágy mögé bújtak. Szerencsére a leopárdot jobban érdekelte a szoba berendezése, mint a pár, így nem foglalkozott velük. Benézett a fürdőszobába, majd a hálószobában dőlt le az állat. Kihasználva a lehetőséget a férj villámgyorsan ott termett a hálószoba ajtónál és rázárta az állatra.

Miután meggyőzödtek, hogy az ajtó zárva, hívták a hotel biztonsági személyzetét és kimenekültek a szobából. A hotel biztonsági személyzete szerette volna benyugtatózni az állatot és a vadőrökkel közreműködve visszavinni a dzsungelbe. Erre nem kerülhetett sor, mert miután a biztonsági személyzet rányitotta az ajtót, a nagymacska megérezte, hogy veszélyben van és az üvegablakon keresztül elhagyta az épületet és visszament az erdőbe.

Nem tudjuk, hogy a házaspár vagy a leopárd volt rémültebb az eset után:)

A Pramod Tiwari erdő vadőrei hajtóvadászatot tartottak, de már nem lett meg a leopárd.

forrás: shanghaiist.com


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Hálóba csavarodott bébifókát mentettek meg a szörfösök

az előző cikk a természet kategóriában

A bátor szörföslány a kitörő vulkán mellett szörfözött

a következő cikk a természet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem