vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 09. 24.

meghökkentő

3619

#loch ness, #nessie

hozzászólás

Nessie-t a Loch Ness-i szörnyet minden eddiginél tisztábban fotózták le

Ian Bremner minden eddiginél tisztább fotót lőtt a híres szörnyről. Ez valóban egy ismeretlen vízi lény, kérdés, hogy ő tényleg Nessie-e.

Ez a valami tény, hogy egy eddig ismeretlen faj és az is tény, hogy valószínűleg valós a fotó. Kérdés, hogy tényleg a híres skót szörnyről van-e szó. Ian Bremner a fénykép elkövetője egy whiskey gyári munkás. Ha nincs a fotó, rosszmájúakban felmerülhetne a kérdés, hogy mennyire volt józan, mikor a látta a lényt, de a kép őt támasztja alá. Elmondása alapján korábban ő is szkeptikus volt a szörny létezését illetően, de miután látta már 100%-ig meg van győzödve, hogy a többszáz éves Loch Ness-i szörnyet látta. Azóta a tó közelébe nem mer menni, pedig korábban előszeretettel túrázott és horgászott a tó mellett.

Szerintetek is Nessie van a képen?


Forrás: www.unexplained-mysteries.com

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Így készíts házilag lebegő lufikat

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Mutatjuk a világ különböző részein miből lesznek milliárdosok az emberek

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem