vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

 kép feltöltése

Szabó Márk

2016. 05. 08.

utazás

3249

#naplemente

hozzászólás

25 varázslatos naplemente

A naplemente mindig is a romantikát és szerelmet szimbólizálta, mi osztjuk ezt a nézetet!

Varázslatos hely a Földünk, melyet a természeti jelenségek tovább színesítenek. Azt mondják nincs két ugyanolyan naplemente. Színek, felhők, tájkép... mind-mind más! Ha bejárhatnánk az általunk mutatott 25 naplementés helyet akkor mondhatnánk igazán, hogy szabadság, szerelem. Mind-mind olyan romantikus, érzelmileg túlfűtött, naplementével társult helyről készült fotókat láthattok, melyeket egyszer látni kell!

Képek forrása: pinterest


25 Csak úgy mint az Oroszlán Királyban, a Serengeti nemzeti park (Tanzánia) lélegzetelállító napkelte és napnyugta helyszíne, ahol ha szerencsénk van akár még rhino vagy zsiráf sziluettet is láthatunk.

Csak úgy mint az Oroszlán Királyban, a Serengeti nemzeti park (Tanzánia) lélegzetelállító napkelte és napnyugta helyszíne, ahol ha szerencsénk van akár még rhino vagy zsiráf sziluettet is láthatunk.

24 Több, mint 400 hídjával Amszeterdam csatornái tökéletes helyet kínálnak a romantikázók számára és egy szép naplemente elkapására.

Több, mint 400 hídjával Amszeterdam csatornái tökéletes helyet kínálnak a romantikázók számára és egy szép naplemente elkapására.

23 Haleakala hegység Hawaii-on, amit a nap sugarai a felhők felett megvilágítanak és felejthetetlen élményben részesítik az arra járókat.

Haleakala hegység Hawaii-on, amit a nap sugarai a felhők felett megvilágítanak és felejthetetlen élményben részesítik az arra járókat.

22 Izlandi fjorok egy kis városa, ami a jéghegyek és lávamezők között helyezkedik el, így a naplemente is ennek megfelelő színekben pompázik!

Izlandi fjorok egy kis városa, ami a jéghegyek és lávamezők között helyezkedik el, így a naplemente is ennek megfelelő színekben pompázik!

21 Santa Monica, Los Angeles partjai, ahol az óriáskerék és minigolf uralja a terepet. Ha viszont természet akkor a naplemente ami leírhatatlan!

Santa Monica, Los Angeles partjai, ahol az óriáskerék és minigolf uralja a terepet. Ha viszont természet akkor a naplemente ami leírhatatlan!

hirdetés
20 Taj Mahal, India. Mindenki a kék égre és a turistákra gondol. Ám amikor lemegy a nap eme monomentális építmény felett, aki ott van biztosan szerencsésnek érzni magát!

Taj Mahal, India. Mindenki a kék égre és a turistákra gondol. Ám amikor lemegy a nap eme monomentális építmény felett, aki ott van biztosan szerencsésnek érzni magát!

19 A Barcelona-i El Carmel dobról lenézve, át a színes háztetőkön a naplementével tarkított tengerig, ez az egyik legszínesebb látvány, amit láthatunk.

A Barcelona-i  El Carmel dobról lenézve, át a színes háztetőkön a naplementével tarkított tengerig, ez az egyik legszínesebb látvány, amit láthatunk.

18 Annecy-tó, amely a szavazatok alapján a Francia Alpok és Európa legtisztább vizű tava. Az érzés amit átélhetsz naplemente alkalmából biztosan felejthetetlen!

Annecy-tó, amely a szavazatok alapján a Francia Alpok és Európa legtisztább vizű tava. Az érzés amit átélhetsz naplemente alkalmából biztosan felejthetetlen!

17 Az Ausztrál fennsíkon az Ayers szikla (Uluru) a világ legnagyobb monolith köve, ami olyan hatalmas, hogy a naplemente esetén még a felhőket is megszínezi vörösre.

Az Ausztrál fennsíkon az Ayers szikla (Uluru) a világ legnagyobb monolith köve, ami olyan hatalmas, hogy a naplemente esetén még a felhőket is megszínezi vörösre.

16 Key West (Florida) a hely, ahol a helyi fesztiválozók csodálatos vörös színben pompázó naplementében gyönyörködhetnek!

Key West (Florida) a hely, ahol a helyi fesztiválozók csodálatos vörös színben pompázó naplementében gyönyörködhetnek!

15 A világ második legnagyobb sivataga a Szahara, ahol bővel akad hely leülni és megpihenni egy kicsit és élvezni a naplementét!

A világ második legnagyobb sivataga a Szahara, ahol bővel akad hely leülni és megpihenni egy kicsit és élvezni a naplementét!

hirdetés
14 A hideg és csípős Skót felföldek levegőjét biztosan nehéz lesz elfelejteni, pláne ha ilyen naplementében van részetek közben!

A hideg és csípős Skót felföldek levegőjét biztosan nehéz lesz elfelejteni, pláne ha ilyen naplementében van részetek közben!

13 Az olasz csizma egyik érintetlen területe Puglia, ahol még csendben élvezhetitek a naplementét!

Az olasz csizma egyik érintetlen területe Puglia, ahol még csendben élvezhetitek a naplementét!

12 Mára mindenki tudja, hogy Bora Bora (Tahiti) a világ egyik legcsodálatosabb helye, amit a naplemente tesz még hihetetlenebbé!

Mára mindenki tudja, hogy Bora Bora (Tahiti) a világ egyik legcsodálatosabb helye, amit a naplemente tesz még hihetetlenebbé!

11 A Nagy piramisok Egyiptomban az aranyban pompázó színeivel, a sivatag sárga végtelenjével elképesztő látványt nyújt!

A Nagy piramisok Egyiptomban az aranyban pompázó színeivel, a sivatag sárga végtelenjével elképesztő látványt nyújt!

10 Pfeiffer tengerpartja Californiában, ahogyan a nap sugarai átnyúlnak a sziklafalban tátongó lyukon. Ha arra jársz ne hagyd ki!

Pfeiffer tengerpartja Californiában, ahogyan a nap sugarai átnyúlnak a sziklafalban tátongó lyukon. Ha arra jársz ne hagyd ki!

9 Matterhorn az Olasz és Svájci határon az Alpok legmagasabb pontja, amely a Nap megvilágításában gyönyörű és felejthetetlen képet fest elénk!

Matterhorn az Olasz és Svájci határon az Alpok legmagasabb pontja, amely a Nap megvilágításában gyönyörű és felejthetetlen képet fest elénk!

hirdetés
8 Mindössze egy kis hidacska választja el a szárazföldtől Tanah Lot ősi templomát Bali-n, de mindenesetre elég szűrreális képet mutat. Különösen naplemente esetén!

Mindössze egy kis hidacska választja el a szárazföldtől Tanah Lot ősi templomát Bali-n, de mindenesetre elég szűrreális képet mutat. Különösen naplemente esetén!

7 Ipanema strandja Rio de Janeiro városában az egyik legismertebb tengerpart a világon, elegáns és megnyugtató. Nem utolsó sorban lélegzetelállító, ahogyan a nap lebukik a hatalmas hegyek mögött!

Ipanema strandja Rio de Janeiro városában az egyik legismertebb tengerpart a világon, elegáns és megnyugtató. Nem utolsó sorban lélegzetelállító, ahogyan a nap lebukik a hatalmas hegyek mögött!

6 Egy elkülönített szigetcsoport az Indiai óceánon a Maldív szigetek, amely nem csak csodás tengerpartjairól és érintetlen természetről híres, de a tökéletes naplementéiről is!

Egy elkülönített szigetcsoport az Indiai óceánon a Maldív szigetek, amely nem csak csodás tengerpartjairól és érintetlen természetről híres, de a tökéletes naplementéiről is!

5 Talán az egyik legismertebb görög nevezetesség Santorini városa, mely sziklafalra épült és nyílt tengeri kilátással rendelkezik. Így nem csoda, hogy a mindenképp látni kell kategóriába soroljuk!

Talán az egyik legismertebb görög nevezetesség Santorini városa, mely sziklafalra épült és nyílt tengeri kilátással rendelkezik. Így nem csoda, hogy a mindenképp látni kell kategóriába soroljuk!

4 A hatalmas vulkanikus kráter Indonézia Jáva szigetén tökéletes hely, hogy megcsodáljátok a ahogyan a nap lemegy a horizont mögött

A hatalmas vulkanikus kráter Indonézia Jáva szigetén tökéletes hely, hogy megcsodáljátok a ahogyan a nap lemegy a horizont mögött

3 Nem számít mikor érkeztek Angkor Wat templomegyütteséhez Kambodzsában biztos, hogy le lesztek nyűgözve. Főleg ha rászánjátok az időt, hogy megvárjátok a naplementét! Megéri!

Nem számít mikor érkeztek Angkor Wat templomegyütteséhez Kambodzsában biztos, hogy le lesztek nyűgözve. Főleg ha rászánjátok az időt, hogy megvárjátok a naplementét! Megéri!

hirdetés
2 Amerika legmeghatározóbb benyomást tevő természeti képződménye az Arizóniai Grand Canyon, mely naplemente esetén még csodálatosabb. Ha egyszer lehetőségetek lesz eljutni ide, akkor a Déli peremről a legcsodálatosabb a látvány

Amerika legmeghatározóbb benyomást tevő természeti képződménye az Arizóniai Grand Canyon, mely naplemente esetén még csodálatosabb. Ha egyszer lehetőségetek lesz eljutni ide, akkor a Déli peremről a legcsodálatosabb a látvány

1 Sok ezer éven keresztül nézhették az emberek az Angol Stonehenge hatalmas kövei között felkelő és lemenő napot. Nem hiányozhat a bakancslistádról!

Sok ezer éven keresztül nézhették az emberek az Angol Stonehenge hatalmas kövei között felkelő és lemenő napot. Nem hiányozhat a bakancslistádról!

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

További képek feltöltése

Amennyiben úgy gondolod, hogy az adott cikkhez / galériához tudsz olyan képet feltölteni, amely érdekes lehet a többi olvasó számára is, akkor itt tudod azt feltölteni az oldalra. A feltöltött képek jó minőségűek és vízjel nélküliek legyenek. A feltöltés után az oldal üzemeltetői ellenőrzik a képet, hogy illeszkedik-e a témához és formailag is megfelel a kritériumoknak. Abban az esetben, ha a kép nem a saját képed, kérlek add meg annak forrását is. Köszönjök.

Húzd ide a fájl(oka)t a feltöltéshez vagy válaszd ki őket a kiválaszt gombbal

Világtérképek kicsit másképp

az előző cikk a utazás kategóriában

Felmondott és 6 éve vitorlással járja a Földet

a következő cikk a utazás kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem