vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

2016. 08. 22.

meghökkentő

27634

#baba

hozzászólás

Veséjét adta az apuka, hogy mentse lánya életét

Elképesztő önzetlenségről és szeretetről tett tanúbizonyságot ez a manchesteri apuka. Hősiességével megmentette kislánya életét!

A három éves Esme veséi felmondták a szolgálatot, de apja veséi végül megmentették a lány életét.

A Manchesterben élő Esme Chester váratlanul stroke-ot kapott, aminek következtében veséi megálltak. A három éves kislány élete is veszélyben forgott. Tizennégy hónapig feküdt kórházban, az orvosok folyamatosan próbáltak javítani a helyzetén, de sikertelenül.

Szerencséjére édesapja, a harminchét éves Lee a tesztek szerint tökéletes donornak bizonyult és miután minden vizsgálat pozitívan zárult, egy percig nem habozott, hogy lányának adja veséjét. Kiváncsiak lennénk 100-ból hány apuka tette volna meg ugyanezt.

A műtét szerencsére jól sikerült és mind a ketten szépen gyógyulnak. Lee azt mondta a Daily Mail-nek, ezen szerinte egy apa se gondolkozott volna, természetes, hogy segít. Őt is és Esme édesanyját is megvizsgálták, amikor a kislány veseműködése már az életét veszélyeztette és habár az anya is jó donornak tűnt, Lee még jobbnak és gondolkodás nélkül vágott bele a műtétbe.

forrás: Daily Mail, babaszoba.hu


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Neil az oroszlán, aki háziállat lett

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Ezzel a trükkel hűtsd le 5 perc alatt a sörödet

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem