vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 22., vasárnap
Júlia, Rita napja van

2016. 06. 02.

meghökkentő

1954

#pekseg

hozzászólás

Kenyeret és joghurtot ad a szentesi pékség a rászorulóknak

Nemes gesztus, amiről mindenki példát vehetne. Minden elismerésünk a pékség tulajdonosának! Oszd meg, hogy mások is lássák ezt a példaértékű cselekedetet!

A kedves gesztusról kedd este került fel egy fotó a Facebookra, ami azóta fútótűzként terjed. Egy szentesi pékség zárás után a megmaradt kenyeret és gyümölcsjoghurtot rendszeresen kirakja az ajtaja elé, hogy azt a rászorulók elvihessék. Ilyen nemes gesztusok láttán nyerjük vissza a hitünket, hogy az emberek alapvetően jók. Köszönjük! Mi nagyon lájkoljuk az üzletvezetés hozzáállását, reméljük minél több emberhez eljut és minél többeket hasonló jó cselekedetekre fog ösztönözni.

Forrás: Kuklai Árpád Facebook oldal

Maximálisan egyet értünk a posztjával:

"Szentes, kedd este fél nyolc. Szokásos esti biciklitúrám - nem nagy, csak egy jó órányi, kitekerek a Tiszára, megnézem a vizet, aztán át a városon haza. Ezt véletlenül vettem észre, a Lipóti pékség boltjánál. Ritkán járok arra, de valaki szerint ez gyakori: a megmaradt kenyeret másnap nem adják el, záráskor zacskóba teszik, s ha lehet, tesznek mellé egy gyümölcsjoghurtot is. Apróság, tudom. De félkilónyi finom kenyér, a joghurt és a jó szándék együtt...tetszik."


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

3 napot töltött a 4,5 millió forintos LEGO szobor építésével - gyerekek 1 perc alatt szétverték

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

40 díjnyertes reklám társadalmi problémákról

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem