vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 29., vasárnap
Magdolna napja van

2016. 10. 26.

cuki

3256

#sabastiankent

hozzászólás

2 éven át limonádét árult a kisfiú, hogy megvehesse álmai pónilovát

A 7 éves Sabastian Kentnek Ausztráliából, sokáig csak egyetlen kívánsága volt- hogy a családnak legyen egy lova. Ezért elkezdett limonádét árulni és a pénzt, amit ezzel keresett, félrerakta.

Sabastian így az elmúlt 24 hónapban, természetesen szülei segítségével összesen 1 millió forintot gyűjtött össze. S hogy szülei megjutalmazzák őt szorgalmáért is kitartásáért, megvették neki a régen várt ajándékot.

Nagyon fontosnak tartom, hogy gyermekeim megtanulják, semmi sem lehetetlen. -mondja az édesanya a CNN-nek.

Bármit el tudsz érni, ha keményen dolgozol érte és kedves vagy másokkal.

Az édesanya Juliana elmondta a Daily Mail-nek, hogy a pónilovat, Tom Boy-t titokban szállították az istállóba, hogy meglepjék vele fiukat Sabastiant és testvérét.

Mikor a 7 éves kisfiú meglátja a lovat az istállóban, sírni kezd, szinte el sem hiszi, hogy megkapta a hőn áhított lovat.

Nézd meg az alábbi filmet ahol Tom és Sabastian először találkoznak. Reméljük Sabastian és a póni életre szóló barátságot kötnek.


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Ezt müvelik a kutyáid, mikor nem vagy otthon

az előző cikk a cuki kategóriában

Kutyák akik azt hiszik nagyon elbújtak, pedig nem

a következő cikk a cuki kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem