vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 22., vasárnap
Júlia, Rita napja van

2016. 06. 15.

közélet

2962

#sadiq khan

hozzászólás

Testkép torzító hatású plakátokat tiltottak be Londonban

Sadiq Khan az új londoni polgármester betiltotta az olyan hirdetéseket, amiken a túledzett szereplőktől az átlagos londoniak dagadtnak érezhetik magukat.

Sadiq Khan londoni polgármester szigorította a londoni BKV, a TfL hirdetői szabályzatát. Jövőben tilos lesz minden olyan plakát kihelyezése, amikkel az utazók önképét és testképét negatívan befolyásolják a hirdetők.

Khan elmondása szerint, tökéletesen meg van győzödve róla, hogy nincsen helye olyan plakátoknak a metróban és buszokon, amik miatt a londoni polgároknak, különösképpen nőknek szégyelniük kellene magukat a saját testük miatt.

Senki ne érezze kellemetlenül magát a londoni tömegközlekedésen, mert irreális elvárásokat támasztanak velük szemben azok a testek, amik a plakátokon szerepelnek. Ezzel az új szabályozással szeretnék egyértelműen üzenni a reklámiparnak! - fűzte hozzá.

A szabályozás közvetlen kirobbantója az alábbi közterületi kampány volt, mely több ezer negatív bejelentést kapott. Ezek a plakátok kifejezetetten rombolták az utasok önbizalmát.

Szerintetek is be kell tiltani az ilyen plakátokat?

via


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Szélsőséges privát vélemény a fű legalizálásáról!

az előző cikk a közélet kategóriában

Így szurkolnak a Magyar válogatottnak a celebek!

a következő cikk a közélet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem