vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 22., vasárnap
Júlia, Rita napja van

2016. 06. 18.

életmód

5007

#testbeszed, #hazudjhatudsz

hozzászólás

10 testbeszéd megfejtés, hogy lebuktasd beszélgetőpartnered

Keresztbefont kéz, órával babrálás, arc megérintése? Segítünk, hogy tudd mire gondol beszélgetőpartnered:)

A beszéd a teljes kommunikációnak kevesebb, mint 10%-a. Ennél sokkal fontosabb a hangszín, gruimaszok, testbeszéd, testtartás stb. Ezekkel nem lehet hazudni. Mutatunk pár jellemző testbeszédet, amik elárulják mire is gondol akivel épp beszélgetsz:)


Keresztbefont kéz - távolságtartás, nem érzi magát biztonságban aki így tesz. Ennek a testhelyzetnek a magyarázata, hogy a beszélő ilyenkor védi a szívét a fizikai hatásoktól:)

1Keresztbefont kéz - távolságtartás, nem érzi magát biztonságban aki így tesz. Ennek a testhelyzetnek a magyarázata, hogy a beszélő ilyenkor védi a szívét a fizikai hatásoktól:)

Ásítás - nem érdekli mit mondassz. Ehhez nem kell nagy megfejtőnek lenni, hogy rájöjjünk. Az agy oxigénellátását próbálja ezzel az ásítozó fél fokozni.

2Ásítás - nem érdekli mit mondassz. Ehhez nem kell nagy megfejtőnek lenni, hogy rájöjjünk. Az agy oxigénellátását próbálja ezzel az ásítozó fél fokozni.

Keresztbetett lábak - a beszélgetőpartnerünk fél, hogy tökön fogod rúgni. Ez is a távolságtartás és zárkózottság jele.

3Keresztbetett lábak - a beszélgetőpartnerünk fél, hogy tökön fogod rúgni. Ez is a távolságtartás és zárkózottság jele.

Csipőretett kéz - bátor, jó kiállású ember. Szabadon hagyja a mellkasát ezáltal felkínálja azt. Ez a bizalom és magabiztosság jele is egyben. Ennél csak akkor magabiztosabb a testbeszéde a beszélgetőpartnerünknek, ha a tarkójára teszi mindkét kezét.

4Csipőretett kéz - bátor, jó kiállású ember. Szabadon hagyja a mellkasát ezáltal felkínálja azt. Ez a bizalom és magabiztosság jele is egyben. Ennél csak akkor magabiztosabb a testbeszéde a beszélgetőpartnerünknek, ha a tarkójára teszi mindkét kezét.

Előrehajol és két kezét a két lába közé rakja - bizalmaskodás, nyílt beszéd jellemzője. Ha beszélgetőpartnerünk így tesz akkor olyat szeretne közölni, ami fontos. (neki legalábbis biztosan)

5Előrehajol és két kezét a két lába közé rakja - bizalmaskodás, nyílt beszéd jellemzője. Ha beszélgetőpartnerünk így tesz akkor olyat szeretne közölni, ami fontos. (neki legalábbis biztosan)

hirdetés

Zsebredugott kéz - valamit titkol vagy valamiben sántikál aki így tesz. Legyél óvatos vele.

6Zsebredugott kéz - valamit titkol vagy valamiben sántikál aki így tesz. Legyél óvatos vele.

Órával babrálás - idegesség és türelmetlenség jele.

7Órával babrálás - idegesség és türelmetlenség jele.

Megérinti az arcát - ábrándozik vagy valamit nagyon érdeklődve hallgat.

8Megérinti az arcát - ábrándozik vagy valamit nagyon érdeklődve hallgat.

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

10 tipp profiktól, hogyan fokozd az anyagcseréd

az előző cikk a életmód kategóriában

Kutatók meghatározták milyen az egészséges női test - nem pehelysúlyú

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem