vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 27., csütörtök
Angelika napja van

2016. 06. 05.

életmód

2356

#szavanna

hozzászólás

A szavannán nevelkedett lány

A Dzsungel könyvét akár Tippi Degreről is mintázhatták volna. Szép élete lehet, cserélnénk vele:)

Tippi Degre egy átlagos napján meglovagol egy 5 tonnás elefántot, gepárddal játszik és óriásbékát ölelget, akit macikámnak hív. Tippi Degre francia kislány élete sokkal inkább hasonlít Maugliére, mintsem egy átlagos korabeli lányéra. A fehér lány, Namíbiában született fotós szülők gyermekeként és Afrikában is nőtt fel. Gyerekkorát állatokkal körülvéve élte, többek között játszótársa volt egy kígyó, mongúz, gepárd, zsiráf vagy éppen egy bébui zebra.

A kislány elmondása alapján a környéken nem voltak korabeli gyerekek, így nem tudott választani. Így lettek az állatok a legjobb barátai:)

Tippi már felnőtt és 23 éves, ő is fotósként él Afrikában, ahogy a szülei Sylvie Robert és Alain Degre is tették. A Tippi Afrikából című könyv dolgozza fel az életét. Tippi 10 éves koráig egyedül nevelkedett a vadonban.

Csodálatos volt, szabadon élni a természettel harmóniában. Nagyon szerencsés kislány voltam, hogy 10 éves koromig a szüleimmel a vadonban élhettünk.

Website: tippi.org, Book: Tippi of Africa


hirdetés

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

30 DIY trükk, amit Te is megcsinálhatsz otthon

az előző cikk a életmód kategóriában

30 felett ezeket az ételeket ne edd!

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem