vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 29., vasárnap
Magdolna napja van

2016. 11. 18.

utazás

3145

#expediton196

hozzászólás

27 évesen, az első nőként fogja a világ összes országát bejárni

Már 181 megvan a 196-ból. Alig több, mint 1 éve kezdte a körutazását. Szerintetek ez főleg elhatározás vagy főleg pénz kérdése?

Ha valaki járt már 50 országban az lenyügöző. Ha már 100 országot megnézett valaki az már szinte hihetetlen. Ez a lány 2015 júliusa óta már 181 országban megfordult és már csak 15 van hátra, hogy mindegyik országot megnézze. Egyik helyen sem tudott sokat elidőzni, de mindenből látott egy picit. Cassandra De Pecol egy 27 éves lány nagy álmokkal. Ha 40 napon belül teljesíti az utat akkor nemcsak az első nő lesz aki járt az összes országban, hanem a leggyorsabban teljesítő ember is. Mi szurkolunk neki!

Az utazás eddig 200 000 dollárjába került, ami mintegy 55-60 millió Forint. Ezt a pénzt azonban nem egymaga teremtette elő, hanem szponzook is segítették az álma megvalósulásában. 27 éves kora ellenére már többet látott, mint más egy egész emberöltő alatt. Síelt Coloradoban, simogatott oroszlánbocsokat, relaxált Kiribatiban, látta Angkor Vatot... És még órákig sorolhatnánk. Inkább beszéljenek helyettünk a képek.

Forrás:

Cassandra De Pecol | Instagram | Facebook | Twitter | IIPT


2015 júliusban kezdett Palauban

52015 júliusban kezdett Palauban

hirdetés

181 országot látogatott meg az indulás óta.

6181 országot látogatott meg az indulás óta.

hirdetés

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Így lehet pár tízezer forintból házad

az előző cikk a utazás kategóriában

Ősi hindu templom a barlang mélyén, ahova 272 lépcsőn lehet feljutni

a következő cikk a utazás kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem