vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. január 23., vasárnap
Rajmund, Zelma napja van

2016. 10. 10.

meghökkentő

2003

hozzászólás

89 évesen is dolgozó bácsinak több, mint 30 millió forintot adományoztak

A 250 000 dollár összeget több, mint 5 600 ember dobta össze. 5 600 adakozóban volt annyi emberség, hogy könnyebbé tegye ennek a dolgos öreg bácsinak a mindennapjait.

Joel Cervantes Macias épp egy Chicago vonzáskörzetében lévő kis falun hajtott át, amikor meglátta az út szélén a 89 éves Fidencio Sanchezt, amint épp jégkrémet árult. Vett 20 jégkrémet és közben meghallgatta Fidencio élete történetét, egy kedves és szimpatikus öreg urat ismert meg a személyében. A bácsiról csinált egy fényképet és kiposztolta Facebookra, ezzel a szöveggel: Maximálisan tisztelem ezt az embert! #kemény munka.


Készített neki egy GoFundMe oldalt, ahol a 3000 dollár adományt tűzte ki célul, de már több, mint 250 000 dollár érkezett ennek a szorgalmas bácsinak a megsegítésére. Sanchez úr éveket dolgozott az utcán fagyit árulva, napi 50-60 dollárt keresve. (15-20 ezer forint, magyar léptékkel ez sem egy rossz pénz). Elképesztő az emberek nagylelkűsége... A 250 000 dollár közel 75 millió magyar forint. De persze maximálisan megérdemli az öregúr!


Sanchez úr nyugdíjba vonult, de lánya halála után újra dolgozni kezdett 2 hónapja. Az már csak fokozta a helyzetet, hogy a felesége is megbetegedett.
A 250 000 dollár összeget több, mint 5 600 ember dobta össze. 5 600 adakozóban volt annyi emberség, hogy könnyebbé tegye ennek a dolgos öreg bácsinak a mindennapjait. Minden tiszteletünk az Övék és persze Sanchez úré.
Fidencio bácsi a pénzt beteg felesége ápolására, az árván maradt unokáira költi és emellett adakozik belőle a templomnak.
Szép történet!

Már 250 000 dollárnál jár a kampány!


Forrás: shareably.net

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

15 megható pillanat, amitől újra hiszünk az emberi jóságban

az előző cikk a meghökkentő kategóriában

Dan Bilzerian élete - nem lehet megunni

a következő cikk a meghökkentő kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem