vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 21., szombat
Konstantin napja van

Benazor

2016. 10. 04.

művészet

3505

# DedosLúdicos

hozzászólás

Kézzel, ecset nélkül maszatolt művészi képek

Dedos Lúdicos a portugál művész igazán újat mutatott, kézzel és újjal kreált meglepően szép képeket!

Ha úgy gondoljátok, hogy újjal festeni merő gyerekjáték, gondoljátok át újra. Dedos Lúdicos a portugál művész számára talán az, de ezeket a bonyolult remekműveket, melyeket kézzel, eszköz nélkül fest meg bizony nem sok ember tudná megalkotni! Kreativitás és hatalmas tehetség szükséges hozzá!

Dedos Lúdicos, aki egyébként YouTube felhasználóként mutatja be munkáit, a különböző színek keverésével üres fehér csempéket varázsol át művészi alkotássá. Bár az esetek 90 százalékában csak a kezét használja Lúdicos, de rongyot és fogpiszkálót is elővesz néha, hogy letörölje a felesleges festéket, vagy hogy extra finom részleteket készítsen.

Lúdicos az első és leghíresebb videóját idén áprilisban tette közzé, azóta több mint 200.000 nézőt szerzett magának. Az első video sikere után 11 másik videón mutatja be az egyedülálló művészi folyamatot.

Nézzétek meg Dedos Lúdicos internet-híres remekműveit!


Forrás: www.facebook.com

KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

15 karikatúra, amit csak introvertáltak érthetnek

az előző cikk a művészet kategóriában

20 csodálatos, díjnyertes fénykép

a következő cikk a művészet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem