vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 19., csütörtök
Ivó, Milán napja van

2016. 08. 10.

életmód

2090

hozzászólás

Hazugságvizsgáló nőkhöz

Persze nem nagy hazugságokról van szó, sokkal inkább a helyzetet mentő apró füllentésekről, ha ezekkel a hosszú viták elkerülhetők, vagy épp a női zavar leplezhető.

Vannak olyan pillanatok, amikor inkább a nő arcát - az árulkodó mimikát - érdemes figyelni, s nem azt, ami elhagyja a száját, vannak ugyanis olyan dolgok, amelyekben a legtöbb nő nem - mindig - mond igazat. Persze nem nagy hazugságokról van szó, sokkal inkább a helyzetet mentő apró füllentésekről, ha ezekkel a hosszú viták elkerülhetők, vagy épp a női zavar leplezhető.

1-es számú hazugság:  Ó, minden rendben, jól vagyok!

Legtöbbször persze semmi nincs rendben, és az illető hölgy egyáltalán nincs jól, a férfi által elkövetett hiba fatális, a nő szenved tőled, mégis az ellenkezőjét mondja, a férfinak pedig menthetetlenül bűntudata támad. Jó tanács: a férfiak nem mindig értik, amit a nők nem mondanak ki, néha azt sem, amit kimondanak, mégis ez utóbbival érdemes próbálkozni.

2-es számú hazugság:  Úgy szeretlek, ahogy vagy!

Nem akarom, hogy változz! Ez úgy szép, ahogy van, és a legtöbb nő ezt adott helyzetben így is gondolja, például amikor a párja a kedvében járt, ha valamitől nagyon boldog. Alapesetben ez a kijelentés azonban nem 100 százalék, hogy egyezik a valósággal.

3-as számú hazugság:  Engem aztán nem zavar, ha más nőket is megbámulsz!

Vagy az illető nő tényleg a világ legmegértőbb, legvagányabb asszonya, vagy egyszerűen nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy nem zavarja, ha a partnere más nők után is megfordul; egyszerűen pocsék, ha az ember lánya nem azt érzi, hogy párja számára ő a legszebb.

4-es számú hazugság:  Jó fejek a barátaid!

A 2-es számú füllentéshez hasonlóan ez sem mindig egyértelműen füllentés, ám ha nem tud beilleszkedni, ha kívülállónak érzi magát, akkor ez a kijelentése biztosan nem igaz. Hogy miért mondja? Mert tudja, hogy a férfinak fontosak a barátai.

5-ös számú hazugság:  Mondd már! Bízz bennem! Ígérem, nem fogok kiakadni!

Ez egy trükkös kijelentés, a kijelentés pillanatában ugyanis egyáltalán nem lehet tudni, hogy  min nem fog kiakadni . Ez a kijelentés egy eszköz ahhoz, hogy partneréből kiszedje az igazságot. A nő sejti, hogy ez akár fájhat is, de ennek ellenére hallani akarja. Legtöbbször a főztje, a külseje a téma. Hogy mi a helyes válasz ilyenkor? Az őszinte kritikát kevesen bírják, érdemes azt pihe-puhán becsomagolni.

forrás: Facebook jegyzet


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

12 tipp, hogy megállítsd a kopaszodást

az előző cikk a életmód kategóriában

Mézes-fahéj az életelíxir

a következő cikk a életmód kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem