vélemény aréna
VÉLEMÉNYARÉNA.HU

mert a te véleményed is számít!

2022. május 29., vasárnap
Magdolna napja van

2016. 07. 14.

művészet

3237

#spencer, #tunick

hozzászólás

Óceán 3000 emberből

Spencer Tunick fotós projektjéhez több ezer embert mozgatott meg, festett be kékre és fotózta őket Hull utcáin.

A vicces kedvű művész 3000 emberes fényképe szerintetek művészet vagy csak brahiból behűlyített ilyen sok embert. A cél az volt, hogy emberekből óceánt ábrázoljon a fényképéhez. Spencer Tunick fotóprojektjéhez állt össze ez a furcsa árnyalatú tömeg a Yorkshire-beli Hull városában, hogy a település tengerészeti múltját - egyúttal pedig a klímaváltozás miatti szintemelkedést - idézzék meg. Kreatív és jópofa de mi be nem álltunk volna a tömegbe az biztos:) Kicsit olyan filingünk van, mintha ezek az emberek az Avatarból másztak volna elő:)

Itt még nem helyezkedett fekvő helyzetbe a sapka nélküli hupikék törpikék hadsereg. Sokan több száz kilométert utaztak, hogy a fénykép részesei lehessenek. Az a vicc, hogy valójában nem is lett volna szüksége ennyi emberre a fényképhez, de a felhivása futótűzként terjedt a közösségi médiában és jóval több önkéntes érkezett, mint amit megálmodott. A többlet létszám ellenére mindenki rákerült a fényképre. Mondjuk ember legyen a talpán aki ezen a tömegfotón megtalálja magát:)

via


KÉRLEK KEDVELD A VÉLEMÉNYARÉNÁT A FACEBOOK-ON

Burak Dogan és a szuperhős könyvespolcok esete

az előző cikk a művészet kategóriában

Kreatív esküvői fotós miniatürizálta a párokat

a következő cikk a művészet kategóriában

TÖLTÉS

Kérlek kedveld oldalunkat!

A weboldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "Értem" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz: adatvédelem

Értem